Élet-Stílus

Pornószínész lehet, miután felesége kétszer is levágta a férfiasságát

alsonadrag(960x640).jpg (alsónadrág, )
alsonadrag(960x640).jpg (alsónadrág, )

Nemcsak pórul járt férj, de még a szeretője is szerződést kapott a pornófilmeket készítő cégtól.

Annak ellenére, hogy a 32 éves Fan Lung még sokáig kórházban lesz majd súlyos sérülései miatt, az elmúlt napokban megkereste őt egy kínai cég, ami kifejezetten pornófilmek készítésével foglalkozik. A cég ráadásul nemcsak megkereste, de szerződést is ajánlott a pórul járt Lungnak, akinek péniszét saját felesége metszette le, miután megtudta, hogy férje megcsalja őt.

“Azért kerestük meg, hogy anyagilag támogathassuk ebben a nehéz és fájdalmas időszakban, valamint azért, hogy felajánlhassuk neki, hogy rajtunk keresztül nyerje vissza szexuális magabiztosságát” – mondta a Bang You Later elnevezésű cég szóvivője. Azt egyelőre nem tudni, Lung igent mondott-e a felkérésre, ám az biztosnak tűnik, hogy 21 éves szeretője, Zhang Hung, akit a cég szintén nagylelkű ajánlattal keresett meg, belement a szereplésbe.

Azután, hogy 30 éves felesége, Feng egy ollóval levágta férfiasságát, az orvosoknak sikerült megmenteniük Lung péniszét. Néhány nappal később azonban, amikor a férfit meglátogatta felesége a kórházban, a pár ismét veszekedni kezdett, és az asszony bosszúból ismét levágta férje péniszét. A szerv ezúttal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy – dacára az újabb műtétnek – már nem lehetett megmenteni.

A kegyetlen feleség jelenleg előzetes letartóztatásban van: tettéért minden bizonnyal börtönbüntetéssel sújtják majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik