Élet-Stílus

Ingyen ehetnek a szépek egy kínai étteremben

Ronda neonreklám hirdette a homlokzaton: „Ingyen ételt kap, aki jól néz ki!”

Azzal kísérletezik Jeju Island nevű étterem Zhengzhou városban, hogy a szép vendégeknek nem állítanak ki számlát, ők ingyen ehetnek náluk – írja a kínai hírügynökség jelentésére hivatkozva a Telegraph.

Minden vendéget egy arcszkenner elé állítanak a mielőtt asztalhoz ültetnék, majd a felvételt átküldik egy professzionális „szépségszakértő” csapatnak, pontosabban egy plasztikai sebészekből álló zsűrinek. A doktorok azért vállalják a melót, mert cserében az étterem reklámozza őket.

 A plasztikai sebészekből álló zsűri (fotó: Twitter)

A lényeg: minden nap az első ötven olyan vendég, aki a sebészek egybehangzó, több szempontot figyelembe vevő véleménye szerint szépnek ítéltetik, az ingyen eszik. Az étterem vezetése egy nagy rózsaszín neonreklámmal hirdette az akciót az üzlet homlokzatán, ám a hatóságoknak ez nem tetszett, mert szerintük elcsúfította a városképet. Mivel a fényreklámot megfelelő engedélyek híján rakta ki az étterem, a rendőrség leszedette velük. A Jeju Island szóvivője azt nyilatkozta, hogy a szép emberek megvendégelését, ennek ellenére folytatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik