Élet-Stílus

Így élte túl a hétéves kislány a repülőgép-szerencsétlenséget

Amikor felszállt a repülőgépre a családjával még biztosan nem gondolta, hogy izgalmasnak induló utazásuk tragédiába torkollik. De a sorscsapás nemhogy megtörte a kislányt, inkább erőt adott neki, hogy túlélje.

A család Tallahasseeből, Floridából indult útnak egy kis géppel, hogy elrepüljenek Mount Vernonba, Illionis államba. Hamarosan azonban a gép meghibásodott, a motor kigyulladt Kentucky erdeje fölött. A gép lezuhant a fák közé.

Fotók: mbcnews.com

A kislány apja, anyja és két kisebb testvére is a gépen utazott, ők azonban azonnal szörnyet haltak, amint becsapódtak a földbe. Sailor sem úszta meg sérülések nélkül. Eltört a csuklója, tele volt vágásokkal, de ennek ellenére nem adta fel, összeszedte minden maradék erejét és elindult segítséget keresni.

Több, mint egy mérföldet gyalogolt, teljesen ismeretlen terepen, szúrós bokrok között és aljnövényzetben botladozva mezítláb, mert a cipői megsemmisültek a balesetben. De nem felejtette el azokat a túlélési tanácsokat, amiket a szülei tanítottak neki. A repülőgép egyik szárnya még mindig lángokban állt, ebből csinált fáklyát magának – hihetetlen, hogy csak 7 éves! – úgy kelt útra a sötétben. 

 

 

A további részleteket itt találod!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik