Élet-Stílus

Vicces fotóval tudatta a leszbikus pár, hogy jön a baba

Olcsó, de szellemes megoldás a csodálatos hír megosztására. Az a rémült fej!

Érkezik a gyerek… valahogy meg kell mondani a rokonoknak, barátoknak… – mostanában nagy divat, hogy a leendő szülők minél kreatívabb megoldással teszik meg a Nagy Bejelentést.

Így gondolta az a leszbikus pár is, amelyik zseniális fotót osztott meg a Redditen: egyikük várandós, és ezt az örömteli tényte vicces fénykép segítségével szerették volna tudatni a nagyvilággal. A MeggoEggo1 felhasználónevű redditező az alábbi fotó képaláírásában megjegyezte: a nem hagyományos család nem hagyományos módon jelenti be a gyermekvárást.


Fotó: imgur

Az egyik nő „Várandós vagyok” feliratú pólóban feszít (és hogy még jobban utaljon a tényre, fogja a hasát is), miközben a másik a „Nem én vagyok az apa” mondatot viseli a fehér trikón – és meglehetősen rémült arccal tekint a kamerába.

A kommentelők egyik fele gratulált a majdani szülőknek, sokan pedig az ilyen esetekben kihagyhatatlan vicces/idióta/kíváncsiskodó kérdésekkel álltak elő; a képet posztoló hölgyek azonban mindegyikre frappánsan reagáltak. Arra a felvetésre például, hogy egy leszbikus pár esetében hogy dől el, hogy ki fog szülni, ezt válaszolták: „összehasonlítottuk a csípőméretünket – és ő nyert”.

Az unortodox család pasihiányára vonatkozó megjegyzésekre pedig így reagáltak: „a barátaink többsége férfi; a bátyám is fontos szerepet játszik az életemben – sok pasi veszi majd körül ezt a gyereket. És két nőtől is kap szeretetet. Azért ez nem hangzik rosszul.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik