Élet-Stílus

Együtt akart a halálba menni beteg feleségével

Zsóka (öngyilkosság)
Zsóka (öngyilkosság)

Zsóka fájdalmait négy éve nem tudják megszüntetni az orvosok. A folyamatos szenvedés miatt férjével közösen próbáltak öngyilkosak lenni. Nem sikerült. Tovább küzdenek, de egyre erőtlenebbül, most mégis egy kis reménnyel.

 

Papp Gábor 25 éve ismerkedett meg Zsókával. Akkoriban piacoztak, minden rendben volt, nem voltak anyagi és egészségügyi problémáik. 2011-ben nagyot fordult az életük. A feleség gyomrába került apró fadarabbal kezdődtek a bajok. Műtétekről, félrekezelésekről, vizsgálatok végeláthatatlan soráról, segítőkész és embertelen orvosokról órákig tudna mesélni a házaspár. Nyolcvan orvos után, három éve fel akarták adni a küzdelmet, de életben maradtak.

A debreceni kórházi kezelés idejére nagyon olcsó szállást keresnek január 17-től.   (papp99gabor@gmail.com)

Azóta még hatvan orvost kerestek fel. Az évek alatt anyagilag teljesen tönkrementek, Gábor a feleségét ápolja, próbált éjszakai vagy távmunkát találni, de nem sikerült. Jó ideje barátok, idegenek támogatásaiból élnek.

Ebben a hónapban kipróbálnak egy pacemakerhez hasonló fájdalomcsillapítót Zsókánál. Ha beválik, Gábor újra vállalhat nappali állást is és újra talpra állhatnak – derül ki a videóból. 

 

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Olvasói sztorik