Élet-Stílus

Lemondta esküvőjét, majd aznap elvett egy másik nőt

Hazassag(960x640).jpg (házasság, )
Hazassag(960x640).jpg (házasság, )

A hoppon marad mennyasszonynak azt hazudta egy verekedés miatt börtönbe került, majd a már lefoglalt helyen feleségül vett egy másik nőt.

A Global Times kínai kormánylapban megjelent beszámoló szerint a Xiao Qin álnéven említett nő mennyasszonyi ruhába öltözve várta vőlegénye megjelenését az esküvő napján, amikor a férfi egy SMS-ben közölte vele, hogy az esküvő le van fújva. Ah Jun (szintén álnév) azt állította mennyasszonyának, akivel már négy éve volt együtt, hogy verekedésbe keveredett, és a rendőrség letartóztatta, így nem tud elmenni összeházasodni vele.

Az esetről szóló hír szerint azonban nem telt el sok idő, és a mennyasszony rokonai kiderítették, hogy Ah Jun nem egy börtön rácsai mögött várja szabadulását, hanem ott van a mennyasszonyával együtt lefoglalt házasságkötő teremben, és abban az időpontban, amikor Xiao Qinnel kellett volna összekötnie az életét, éppen egy másik nőt vesz el feleségül.

Amikor a hoppon maradt mennyasszonyt ezt megtudta, dühöngve hívta rá a rendőrséget vőlegényére. A rendőrség közlése szerint Ah Jun szülei nem adták áldásukat a pár házasságára és szereztek számára egy másik feleséget. Most a hatóságok igyekeznek közvetíteni a két család között, hogy békés úton rendezzék a vitát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik