Élet-Stílus

“Kérem ne égessenek el, még élek”

hamvasztas(960x640).jpg (hamvasztás, )
hamvasztas(960x640).jpg (hamvasztás, )

A saját temetésén ébredt egy 72 éves indiai férfi, miután az állatait etetve összeesett.

Egyelőre még a hatóságok sem tudják pontosan, ki hibázott annak a 72 éves indiai férfinek az esetében, aki napokig tartó eszméletlenség után, a saját hamvasztásán tért magához. Mint kiderült, az indiai médiumokban csak ‘Mr. Shin” -ként emlegetett férfi épp a teheneit etette, mikor váratlanul összeesett. Az eszméletlen férfire 26 éves unokája talált rá, aki miután ellenőrizte nagyapja pulzusát, megállapította, hogy az idős férfi halott.


Kép forrása: Rocketnews24

A család ennek ellenére orvost hívott a 72 éves bácsihoz, aki megerősítette az unoka által mondottakat: Mr. Shinnek nincs pulzusa. A férfi hozzátartozói ezután megkezdték a temetés szervezését: a testet textilbe forgatták és egy emelvényre fektették, majd hagyományos temetői dalokat kezdtek énekelni. Abban a pillanatban, ahogy meggyújtották a test alatt a tüzet, Mr Shin váratlanul felült, és arra kérte rokonait, hogy ne égessék el, hiszen még él.

A beszámolók szerint Mr. Shin azóta is jó egészségnek örvend, sőt, még a humorérzékét is visszaszerezte, arra kérte ugyanis családját, hogy legközelebb bizonyosodjanak majd meg haláláról, mielőtt el akarják hamvasztani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik