Élet-Stílus

Az állatok vicces, de veszélyes szelfipartnerek

majomszelfi1 (majom, szelfi, )
majomszelfi1 (majom, szelfi, )

Főleg veszélyesek, amin aztán majd jót nevet mindenki, egy idő múlva talán maga, a szelfiző is.

Azok az állatkertek a legjobbak, ahol néhány állat szabadon mozoghat, hogy a látogatók közvetlen közelébe férkőzhessenek. Csodálatos élmény közvetlen közelről megfigyelni egy-egy egzotikus fajt, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy ezek nem jól idomított házikedvencek.

Sajátosan reagálnak például az ember, és az ő modern kütyüjei közvetlen közelségére. Ennek a szőke hölgynek a fotósorozatát, ami egy kismajommal lezajlott találkozását dokumentálja a brit Metro tette közzé.

 Fotók: Reddit

 Jól látszik, hogy az első pillanatban még mindenki boldog, de aztán a majom elkezd majomként, az hölgy pedig nagyvárosi hölgyként viselkedni. A három, Redditre feltöltött fotónál már csak az lenne viccesebb, ha videó is megörökítette volna a jelenetet.

Tavasszal egy másik, hasonlóan vicces fotópár járta be a Redditnek köszönhetően a netet: egy fiatalember egy cuki kis mókussal próbált meg közös képet csinálni. Majd rájött, hogy a mókusok nem is annyira cukik.

 

 Fotók: Reddit

Ezek az emberi találkozások a vadvilággal kiemelik, hogy mennyire veszélyes az a divathóbort, ami Kaliforniában kezdett el hódítani nemrégiben. Ha egy „medveszelfi” közben történne a fentiekhez hasonló, annak a vége horror lenne, és nem vígjáték.

fotó: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik