Élet-Stílus

Nincs cukibb a gyermekkel fürdő kismajomnál

gyermek-kismajommal(960x640).jpg (gyermek, majom, fürdés, )
gyermek-kismajommal(960x640).jpg (gyermek, majom, fürdés, )

Valószínűleg nagyon sokan irigylik most ezt a kissrácot, hiszen mi lehetne menőbb egy saját majmocskánál.

Rengeteg érdekes dolog derül ki az alábbi videóból. Például, hogy a kismajmok szeretnek fürdeni, és úszni is tudnak, még a víz alatt is. Ahogy rögtön látszik az is, hogy az ember, és a majom bizony rokonok, ez a fürdőző páros legalábbis úgy néz ki, mintha csak testvérek lennének.

Arról, hogy a ki, és hol készítette eredetileg a családi videót, nincs információ, a Facebook-on az után kezdett el terjedni, hogy a The MAD Geoffrey Paris című blog megosztotta. A felvétel szép számokat produkál: 345 ezer like, és 144 ezer megosztás mellett, már több mint tizenhatmillió ember látta, és van már alatta majdnem 53 ezer, természetesen egymással éles vitában álló hozzászólás is.

Vannak, akik szerint a videó minden szempontból rossz példát mutat, hiszen a majom nem játékszer, és dzsungelben van a helye, nem egy fürdőkádban. Mások szerint viszont nagyon sopk olyan helyzet van, ami indokolhatja egy alapvetően vadon élő állat otthoni tartását. Előfordulhat, hogy a kölyköt magára hagyták a szülei, esetleg elpusztultak. Ráadásul a megfelelő gazdiknál, ezeknek az állatoknak sincs rosszabb dolguk, mint természetes élőhelyükön. Önök, hogyan látják?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik