Élet-Stílus

Túladagolta a fogyitablettát – belehalt

A 24 éves nő az internetről vásárolta a tablettát, amiben két és félszer annyi koffein volt, mint egy átlagos energiaitalban.

A fiatal nő 54 éves édesapja szerint lánya, Cara azután határozott úgy, hogy változtat külsején, hogy szakított vőlegényével. “Nem mondta, de látszott, magát hibáztatja. Úgy érezte, azért ment tönkre a kapcsolata, mert nem volt elég jó.” A Daily Mail című brit lap kérdésére Michael Reynolds azt is hozzátette, lányának kamaszkora óta voltak súlyproblémái, így az, hogy a szakítás után szigorú diétába kezdett, meg se lepte őket.


Kép forrása: Facebook

“A tablettákat az internetről rendelte, és azt mondta, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. A feleségemmel ennek ellenére aggódni kezdtünk, amikor azt láttuk, egymás után nyeli a kapszulákat” – mondta a férfi, aki azt is elárulta, lánya a halála előtt nem sokkal arra panaszkodott, hogy a tablettáktól felgyorsul a szívverése. “Akkor megígértettem vele, hogy abbahagyja, de nem hallgatott rám. Másfél hónappal később a feleségem eszméletlenül fekve talált rá a folyosón.” A kétségbeesett szülők azonnal mentőt hívtak, de lányuk életét már a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.

“Miközben a mentőre vártunk, egyfolytában azt ismételgette, hogy hibát követett el, de nem akar meghalni” – árulta el a gyászoló apa. Reynolds azt is elmondta, a boncolás kimutatta, hogy lánya halálát koffeintúladagolás okozta. “A tabletták miatt halt meg. Azt mondta, ártalmatlanok, de később kiderült, hogy két és félszer annyi koffeint tartalmaznak, mint egy átlagos energiaital. Ő pedig egymás után kapkodta a pirulákat, a szervezete pedig képtelen volt elviselni ekkora terhelést.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik