Élet-Stílus

Neveletlen koala eladó!

koala (koala, )
koala (koala, )

Mindig is szeretett volna egy ennivalóan cuki koalamackót? Itt van egy eladó, igaz ellentmond minden pozitív sztereotípiának.

Mindig szeretett volna egy valódi koalamackót otthonra? Egy ilyen ölelgetni való bundás cukiságot? Akkor jó hírünk van! Egy bájos példányt eladásra hirdet a Craigslist című apróhirdető oldalon egy férfi, a coloradoi Aurorából. Azt írja, az év elején GmNut nevű cukiságot, de egy kissé megbánta, ezért új otthont keres neki.

Nyíltan megírja, hogy csak készpénz érdekli: „3200 dollárt fizettem érte januárban, és mivel nem tudom, hogy alakultak azóta az árfolyamok a koalapiacon, várom az ajánlatokat, de nem fogadok el felújított klasszikus autót, dögös fotósorozatot a feleségedről, és garázsajtó festést sem” – írja.

Cserébe hasonló őszinteséggel beszél portékájáról is kiemelve pozitív, és negatív tulajdonságait is. Utóbbiak meglepően sokan vannak, és egészen megdöbbentők.

 GumNut (fotó: Craigslist)

Jó tulajdonságok

1. Szobatiszta, a többnyire macskaalmot használ.

2. Az idő nagy részében kifejezetten csöndes, de ez majd a rossz tulajdonságoknál is visszaköszön.

3. Pókokat eszik. Nem vicc: mióta velünk van egyetlen pókkal sem találkoztunk a házban.

4. Utálja a „Született feleségeket”, ami feleségem kedvenc sorozata volt, de ma már nem nézi mert GumNut mindig addig harapdálta, amíg csatornát nem váltott.

5. Egész jól kijön az egyik kutyánkkal.

6. Imád kocsikázni.

 

Végre lássuk azokat a dolgokat, amik miatt az egész hirdetés megszületett. Figyelmeztetjük, ha tovább olvas, soha nem fog már ugyanúgy nézni egy koalára, mint eddig!

A rossz tulajdonságok

1. Rengeteg eukaliptuszt eszik, ami nem túl olcsó mulatság.

2. Alapvetően úgy tűnik, hogy az eukaliptusz úgy működik a koaláknál mint a drog: ha GumNut már egy ideje nem fogyasztott belőle nagy agresszívvé, és erőszakossá válik.

3.Megerőszakolta és megölte a feleségem cicáját, Miss Kitty-t. (Őszintén szólva ezt először a jó tulajdonságok közé akartam tenni, mert már két éve próbáltam megszabadulni attól a haszontalan macskától.)

4. Nem szereti az ázsiaiakat. Nem tudom, hol és hogyan nevelkedett, de tényleg komoly problémái vannak az ázsiai emberekkel.

5. Imádja a Vin Diesel filmeket. Nem tudni miért, de tényleg imádja őket.

6. Rettentő éles fogai és karmai vannak, amiket igen sűrűn használ is.

7. Imádja a fényes tárgyakat, amiket el is lop, majd a kutyám hátsófelében rejt el.

8. Kifejezetten csöndes, nagyon jól lopakodik: mindig rámászik a feleségemre az intim együttléteink közben. Engem ez kifejezetten zavar, de hátha tédeg nem.

9. Néha egészen büdös, és nem könnyű megfürdetni. Általában kloroformos ronggyal kell elkábítani ahhoz be tudjam tenni a vízbe.

10. Amikor már a vízben van, általában minden rendben. De amíg bele nem teszed, ő karmolni és harapni fog, te pedig vérezni!

 

Nem tudni, hogy komoly hirdetésről van-e szó, vagy egy érthetetlen viccről, de annyi minden esetre biztos, hogy az Egyesült Államokban tarthatnak otthon koalát azok, akiknek erre speciális engedélyük van. Forrás: Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik