Élet-Stílus

Repülőn szült egy anya Amerika felett

Az utasok aggódtak, amikor orvosért kiáltottak, de megnyugtatta őket a kapitány, aki gratulált a kisfiú érkezéséhez.

A Southwest Airlines Phoenixbe tartó gépe úgy szállt le Los Angelesben kedden, hogy egy utassal több volt a fedélzetén, mint induláskor. Az egyik utas röviddel a 623-as járat San Franciscó-i felszállása után adott életet kisbabájának. Anya és gyermeke nevét nem hozták nyilvánosságra.

Anya és kisfia is jól van

A kismamának a gép személyzete, valamint a gépen utazó orvos és nővér is segített – mesélte Emily Samuels szóvivő. “Remélhetőleg a légitársaság egy hűséges, új utassal lett gazdagabb” – tette hozzá.

Leszállás után a mentők a fedélzetről az anyát és a babát kórházba vitték, mindketten jól vannak – közölte Erik Scott, a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője.

Míg a gépet takarították, a többi utas több mint kétórás késéssel egy másik repülő fedélzetén érkezett meg Phoenixbe.

Felsírt a baba

“Hirtelen babasírást hallottam, bugyborékoló hangot, mintha egy csecsemő túl sok tejet nyelt volna, és arra gondoltam, nincs is csecsemő a gépen” – mondta Kurt Reed, az egyik utas a phoenixi tévének.

Más utasok mesélték, hogy hallották, valaki orvosért kiált, azt viszont nem tudták, miért volt vészhelyzet.

“A pilóta egyszer csak gratulált a kisfiú érkezéséhez, ekkor kitört a taps, pedig zavarban voltunk, mert sokan úgy gondoltuk, valaki haldoklik” – emlékezett vissza egy másik utas, Aarti Shahani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik