Élet-Stílus

Pornófilmmel szórakoztatta vendégeit egy McDonald’s

McDonald's (mcdonald's, )
McDonald's (mcdonald's, )

A svájci gyorsétteremben egy német sportcsatorna műsora ment a tévében, csak azt nem tudták a dolgozók, hogy azon este egy csak felnőtteknek szóló erotikus programot adnak.

Igencsak meglepődött egy baráti társaság, amikor szombat este bementek egy hamburgerre a svájci Zuchwill városában található McDonald’sba, és az étteremben lévő televízión egy pornóműsor ment – jelentette a svájci sajtó. A csak férfiakból álló baráti társaság egyik tagja a 20 Minutes című lapnak elmondta, hogy őket nem zavarta a program, de hozzátette: „Mi lett volna, ha egy család eszik abban az időben az étteremben?”

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a tévében a német Sport1 sportcsatorna műsora ment, ahol este a Sexy Sport Clips című, felnőtteknek szóló erotikus műsort adják. A 20min.ch egy fényképet is közölt az esetről, amit ide kattintva tudnak megnézni.

A McDonald’s szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta: a dolgozóknak a vezetés kérése szerint az Eurosportra kéne állítaniuk a televíziókat, de néha a vendég kérésére át szokták kapcsolni más csatornákra. Aglae Strachwitz elmondása szerint a kérdéses időpontban ott dolgozó munkatársainak fogalma sem volt arról, hogy a Sport1-en szombat este gyakorlatilag pornóműsor megy, és amint észrevették, hogy mi látható a tévében, azonnal átkapcsoltak egy másikra.

„Ha nem vették észre azonnal, hogy mi történt, az azért volt, mert a vendégekre és a munkájukra koncentráltak” – tette hozzá a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik