Élet-Stílus

A rákból meggyógyult lány anyja az orvosokat vádolja

Az anya szerint a negatív leletek után még mindig kemoterápiával kezelték az agydaganatos lányát, és felborították a hormonháztartását – írja a Bors.

„A kórházban azt mondták, hogy 18 éven aluli gyerek esetében a szülő nem tagadhatja meg a kezelést, mert a gyereke életét veszélyezteti, akár a gyámságot is elvehetik tőle. Éppen a kezelések veszélyeztették, hiszen már nem voltak rákos sejtjei” – mondta a Borsnak Michelle édesanyja, Gabriella.

Szerinte a kemoterápia és a hormonkezelés hatására a lánya állapota romlott, a hormonháztartását teljesen felborították. A felborult hormonháztartása mindenre kihatott, évek óta próbálják helyrehozni. Megváltozott a testfelépítése, most a kövérsége miatt csúfolják. Táplálékkiegészítőket szed, és természetgyógyászattal próbálják növeszteni a haját.

Michelle tünetmentes, legyőzte a rákot, újra megtanult enni, beszélni, járni, parasportoló lett. Idén már tizenhat érmet zsebelt be úszásból.

Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint a szakmai protokoll a nemzetközi és hazai evidenciákon és a szakma tananyagán alapuló útmutatás, és az orvos rosszul járhat, ha nem követi az előírásokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik