Élet-Stílus

Kirakták a szűrét a kutyának, aki megmentette az életüket

A tízéves labrador fiatal korában egy lakástűztől mentette meg gazdáik életét, akik most menhelyre küldték az idős ebet.

A kanadai Canine Haven állatmentő szervezet a Facebook-oldalán tette közzé Bennie történetét, új otthont keresve a tízéves labradornak, miután gazdái leadták az ebet egy telepen. A „jóképű öregúrként” jellemzett kutyának azért nem maradt helye családjánál, mert gazdáinak gyerekük született, akivel Bennie a beszámoló szerint nem jött ki jól.

A kutya története azért is hatotta meg az embereket, mert a leírás szerint fiatalabb korában Bennie egy háztűz alatt megmentette gazdái életét. Azt nem részletezték, hogy az eset pontosan mikor és hogyan történt.


Bennie, az életmentő hős kutya, akit idős korára leadtak gazdái, akik az életüket köszönhetik neki
Fotó:CanineHaven 

A Canine Haven egy olyan helyet keres számára, ahol „nincsenek macskák,kisgyerekek és sok lépcső”. A leírás szerint Bennie „jól kijön az idősebb és a csöndesebb kutyákkal”. A kutya iránt a szervezet vezetőjének, Tarah Motuzasnak az elmondása szerint hatalmas volt az érdeklődés, és annyian akarták örökbe fogadni, hogy alig tudták átnézni a sok kérést. Még Svédországból is jelentkeztek érdeklődők.


Bennie már alig várja, hogy új otthonba kerüljön
Fotó:CanineHaven 

Szerdán Motuzas a Daily Mailnek elmondta: már folyamatban van Bennie örökbeadása. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik