Élet-Stílus

Képeslapokat kért utolsó karácsonyára a haldokló hatéves kislány

Az orvosok nem tudták kideríteni, hogy mi okozza a kislány agysorvadását. Csak annyit tudnak, az idei lesz az utolsó karácsonya, amit családja igyekszik minél emlékezetesebbé tenni.

A utahi Fountain Green városában élő hatéves Addie Fausett anyjának három éve tűnt fel, hogy valami baja van legkisebb kislányának. A ceruza és kanál kiesett a kezéből, nehézkesen kezdett el beszélni és megállt a növésben. Az orvosok megállapították, hogy agysorvadásban szenved, de „ez csak tünet, azt máig nem tudják, mi a baja” – mondta el a most már hatéves kislány anyja, Tami Fausett a KSL televíziónak.

Az anyával idén októberben közölték, hogy rejtélyes betegségtől szenvedő lánya életéből már egy év sincsen hátra, mentális állapota folyamatosan romlani fog, és hamarosan mindent és mindenkit el fog felejteni. A hír hallatán, hogy az idei lesz az utolsó karácsonya, Addie nagyszülei arra gondoltak, milyen szép lenne, ha az ünnepekre annyi karácsonyi üdvözlőlapot kapna, amennyit egy ember csak egy hosszú élet alatt.

 
Addie (középen) két nővérével boldogan nézegeti a karácsonyra kapott leveleit
Fotó:Facebook 

Eredetileg csak a családtagokat és a barátokat vonták be az akcióba, de a közösségi oldalakon hamar terjedni kezdett a kislány története, és már idegenek is rengeteg lapot és ajándékokat tartalmazó csomagokat küldenek neki.

A karácsonyi üdvözletek száma az elkövetkező hetekben feltehetően csak nőni fog, Addie történetét ugyanis felkapta a sajtó is. November végén egy utahi televízió híradója készített beszámolót az utolsó karácsonyára készülő hatévesről, majd az országos és a nemzetközi sajtóba is bekerült története. Az ABC News közlése szerint már külföldről – Szaúd-Arábiából és Németországból is kapott képeslapokat.

 
Dobozszám érkeznek az üdvözletek az utolsó karácsonyára készülő hatéves kislánynak
Fotó:Facebook 

Ha szeretné boldoggá tenni a haldokló kislány utolsó karácsonyát és könnyíteni családja bánatán, akkor az alábbi címre tudhat küldeni karácsonyi üdvözletet:

Addie Lynn and Sisters,
P.O. Box 162,
Fountain Green,
UT 84632

Ajánlott videó

Olvasói sztorik