Élet-Stílus

Egy napon szül anya és lánya

A 36 éves anya és 20 éves lánya bízik benne, hogy ha megindul a szülés, egy kórterembe kerülhetnek.

„Ha már úgy hozta a sors, hogy teljesen egyszerre estünk teherbe, akkor szeretnénk mindent együtt csinálni. Igen, még a szülést is, szóval remélem, hogy ha eljön a nagy nap, közös szobát kapunk majd” – nyilatkozta a 20 éves San Diego-i lány az NBC-nek. Aurora emellett azt is elárulta az amerikai hírcsatornának, hogy az elején nagyon nem örült annak, hogy nem ő az egyetlen kismama a családban.


Kép forrása: NBC 

„Mérges voltam anyára, és könyörögtem neki, hogy vetesse el a picit, mert nem szerettem volna, ha tönkreteszi életem legszebb napját.” Aurora néhány héttel később szerencsére megenyhült, és azóta szinte minden létező percét együtt tölti 36 éves anyjával, Vanessával. „Azt hiszem, az, hogy egyszerre várunk gyermeket, közelebb hozott minket Aurorával, hiszen pontosan tudjuk, hogy mit érez a másik: minek örül, mitől fél, miért van kiborulva” – mondja az asszony, aki szerette volna, ha harmadik gyermeke fiú lesz, ám mint kiderült, kislányt vár.

„Örülök, hogy Aurorának fia lesz, és megtapasztalja azt, ami nekem nem adatott meg” – tette még hozzá az anya, aki már csak azért is örül annak, hogy lányával egy napra vannak kiírva, mert így a családtagjaiknak nem kell majd két különböző kórház között ingázniuk. „Ha nem is egy szobában, de legalább egy épületben leszünk, és ez nagy könnyebbség mindenkinek” – zárta nyilatkozatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik