Élet-Stílus

A Gyermelyivel most bárki segíthet a rászorulókon!

Vannak olyan alkalmak, amikor egy apró figyelmesség is óriási jelentőséggel bír. A karácsony különösen fontos ezek közül, hiszen ilyenkor a törődés a legnagyobb dolog, amit egymásnak adhatunk. Az ünnepek előtt a Gyermelyi Zrt. szeretné minél több ember számára lehetővé tenni, hogy segíthessen a rászorulókon, ezért is indította el a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a Tészta Ünnep akciót.

A segíteni vágyóknak mindössze annyi a dolguk, hogy ellátogassanak a Gyermelyi Facebook oldalára, ahol a Tészta Ünnep alkalmazásba belépve egy karácsonyfa várja őket. A fára felrakott díszekkel bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy eggyel több tésztacsomag jusson el a hátrányos helyzetű emberekhez, ezzel is támogatva a magasztos cél elérését.

 

Mivel a csomagokat még karácsony előtt szeretnék eljuttatni a rászorulóknak, a Tészta Ünnep applikáció december 18-áig érhető el az interneten keresztül. A Gyermelyi reményei szerint addigra minél többen csatlakoznak a nagyszabású akcióhoz, hiszen most csak pár kattintásba kerül, hogy valakinek meleg étel legyen az asztalán a hideg téli napokon!

A további információk az alábbi oldalakon találhatóak:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik