Élet-Stílus

Teljesült a csontrákban meghalt lány kívánsága: YouTube-sztár lett belőle

A kórházi ágynál készült a mindig életvidám Emmie megható videója.

YouTube-sztár szeretne lenni – ez volt Emmie Jade Bennett-Price utolsó kívánsága. A 14 éves lány csontrákban szenvedett; júliusban halt meg. De a vágya teljesült.

A mindig vicces és jó kedélyű lány egy évvel ezelőtt az iskolában cigánykerekezés közben eltörte a vállát; nem sokkal utána a kórházban kiderült, hogy súlyos daganatos betegségben szenved. Kemoterápiás és sugárkezeléseket is kapott, de állapota jelentősen már nem javult.

Utolsó kívánsága az volt, hogy legyen saját csatornája a YouTube-on, és sokan nézzék meg a videóit.

A kórházban készült egy felvétel, amelyen az látható, hogy Emmie bohóckodik a Drunk című Ed Sheeran-dalra. A videót a lány halála után a család feltöltötte a YouTube-ra (természetesen a Emmie saját csatornájára); a felvételt rengetegen megnézték, és most, hogy média is felkapta a témát, egyre többen kattintanak az egyszerre vidám és nagyon szomorú képsorokat bemutató filmre.

Amellett, hogy így teljesült Emmie utolsó kívánsága, a dolognak van egy jótékonysági vetülete is: a videóval segítenek pénzt gyűjteni annak a Hospice-háznak, ahol a mindig életvidám lány utolsó napjait töltötte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik