Élet-Stílus

Élete borravalóját kapta a pincérnő

Készpénzt, autót, álommunkát, sőt még egy kétszemélyes nyaralást is kapott hálás vendégeitől.

Ilyen április elsejei átverést, mint amilyenben a barátai és a Break.com csapatának jóvoltából Chelsea Roffnak volt része, sokan szeretnénk. És nemcsak azért, mert elhalmozták minden földi jóval, hanem mert ilyen szívből jövő, kedves és önzetlen dolgot csak ritkán tapasztalunk mostanság.

Az igazsághoz persze hozzátartozik az is, hogy ez a fiatal pincérlány az elmúlt években nagyon is megszolgálta, hogy a sors végre kegyes legyen hozzá. Problémás családból származik, ráadásul évekig az anorexia rabságában élt, ám ennek ellenére volt elég ereje önerőből megfordítani a sorsát. Most boldog, kiegyensúlyozott életet él úgy, keményen dolgozik úgy, hogy közben mindig van egy jó szava a körülötte levőknek is.

Nem csoda, hogy munkatársai és legjobb barátai úgy gondolták, ideje Chelsea-t kárpótolni a korábbi traumákért. Felkérték a break.com csapatát, hogy szervezze meg azt a meglepetést, ami Chelsea átlagos munkanapját élete legszebb napjává varázsolja. És így is lett…

Ahogy azt a most következő videóban önök is láthatják, Chelsea mit sem sejtve szolgálja ki – természetesen – beépített vendégeit, akik fáradozásait ezer dollár készpénzzel, egy két személynek szóló Hawaii-nyaralással, és egy álommunkával jutalmazzák. Utolsó vendége borravaló gyanánt egy slusszkulcsot ad át Chelsea-nek, aki persze még mindig nem érti, mi történik vele.

Végül együtt mennek ki, hogy megnézzék az autót, amiből Chelsea meglepetésére legjobb barátnője száll ki, aki aztán leleplezi, ki áll a meglepetés mögött.

Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik