Élet-Stílus

Hat árva testvér keres új szülőket

A kansasi média felkapta a gyermekotthonokban élő tesók ügyét.

A 15 esztendős Christian, a tízéves Ally, valamint Raymond (9), Tyson (8) Taylor (6) és Lindsay (4) testvérek. Kansasban élnek, gyermekotthonban – pontosabban két gyermekotthonban, mert Christian egy másik intézetben nevelkedik.

Ennek – és az árvaházi létnek – egyszer s mindenkorra véget szeretnének vetni a tesók, és ügyük remélhetőleg kap egy kis lökést, miután az egyik helyi lapban bemutatkozhattak, és a témát egy kansasi rádió és egy tévé is felkapta – írja a Daily Mail.

Az öt testvérnek a Kansas City Star című lap „Family Wanted” rovatában keresnek szerető családot – a gyerekek a cikkben maguk is elmondták, hogy milyen (kis) igényeik vannak a befogadó új rokonokat illetően: „Olyanok legyenek, akik szeretnek minket, és tényleg velünk akarnak lenni.” És persze az sem árt, ha nagy a ház, hiszen a hat gyerek csakis együtt költözne.

A „hirdetésből” kiderül, hogy csupa szerethető, vidám gyerekről van szó, akik nagyon szeretnének új szülőket, és hogy végre mind a hatan együtt éljenek. A kiemelt médiafigyelem miatt állítólag már néhányan érdeklődtek az örökbefogadásról, de egyelőre nincsenek meg a testvérek jövendőbeli szülei. (Természetesen amennyiben fordulat állna be az ügyben, akkor arról azonnal beszámolunk.)


Fotó: facebook.com/AdoptKansasKids

Ajánlott videó

Olvasói sztorik