Élet-Stílus

Bevásároltak a rendőrök a meglopott nagymamának

Jóval többet tett a két rendőr, mint amennyi a kötelességük lett volna.

Teljesen megdöbbent egy 86 éves amerikai nő azoknak a rendőröknek a viselkedésén, akiket kihívott a bolt, ahol egy tolvaj kikapta a bevásárlókosarából táskáját – amiben benne volt a pénztárcája, lakáskulcsa, slusszkulcsa, iratai és hitelkártyái – majd elszaladt. De ez egy kellemes meglepetés volt. A két rendőr ugyanis „sokkal többet tett, mint amit bárki elvárna”.

„Fogták a bevásárló listám, és megvettek mindent, ami rajta volt, majd egyikük hazahozott” – mondta el a coloradói Aurorában élő Julia Brecht az ABC7 televíziónak. Majd visszamentek az üzlethez, hogy az idős nő haza tudja vinni az autóját, a pótkulcsokat használva – közölte az aurorai rendőrség a Facebook-oldalán. Közben pedig elintézték, hogy a bank letiltsa a nő hitelkártyáit, hogy a tolvaj ne tudja azokat használni.

A két rendőr azonban még ennél is többet tett. Saját pénzükből vásároltak egy új zárat, amit fel is szereltek nő házának ajtajára, hogy a tolvaj a nála lévő kulcsokkal ne tudjon könnyedén betörni a nő házába, aki tolószékhez kötött vak férjével él együtt. „Csodásak voltak” – mondta el Brecht az ABC-nek.

A tolvajt, akinek tettét rögzítette a bolt biztonsági kamerája, még keresik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik