Élet-Stílus

Kettő lett. Maradhat?

Játsszon a Gorenjével és nyerjen hőszivattyús szárítógépet!

Amilyen egyszerű maga a tevékenység, annyira sok fejtörést okozhat a ruhák télen történő szárítása. Egy hagyományos fürdőszobában telente sajnos mindennapos probléma a dohos szag, a penész és persze jelentős helyet foglal el a fürdőszobából – vagy épp a nappaliból – a felállított szárítóállvány maga is.

 

Azok a háztartások azonban, akik beruháznak egy kondenzációs szárítógép megvásárlásába, utólag gyakorlatilag 100 %-ban igazoltnak látják a döntést. Ha az interneten felmegyünk az ezzel kapcsolatos fórumokra, vélemény rovatokra, egybecsengő a vásárlói vélemény: a kondenzációs szárítógépek – különösen a rendkívül energiatakarékos hőszivattyúval felszerelt modellek – jelentősen javítják az életminőséget.

A géppel szárított ruhák kimondottan puhák, nem gyűröttek, tapintásuk – különösen a törülközőké – selymes. Egyes modellek beépített levegő ionizátorral (antiallergén hatású negatív ion generátor, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat és kiveszi a ruhákból a statikus elektromosságot) is rendelkeznek, többszörös szűrőrendszer segítségével csökkentik a ruhákban maradó por, pollen, stb. mennyiségét és a levegőt is több irányból fújják be a dobba, hogy minél kevésbé gyűrődjenek a ruhák. Gyakorlatilag csak az automata betöltés és teregetés hiányzik…

 

Nos, ilyen készüléket nyerhetünk a Gorenje év végi nyereményjátékán (további részletek: www.gorenje.hu/nyeremenyjatek). A játékban való részvétel a Gorenje mosógép vásárlók számára biztosított. De ez önmagában miért is jó döntés? Nos, azon túl, hogy egy igényesen formatervezett készülék boldog tulajdonosává válhatunk, 3 év jótállást a piacon folyamatosan – a Gorenjét leszámítva – egyetlen más gyártó sem biztosít mosó- és szárítógépeihez. Aki javíttatott már mosógépet, tudja, miről beszélünk.

 

A SensoCare sorozat modelljei tökéletesen személyre szabhatóvá teszik a mosást a felhasznált idő, energia és vízmennyiség tekintetében. Inverteres motorral felszerelt modellje percenként 1600-szor fordul, ergonomikusan kialakított kezelőpaneljéről – természetesen magyar nyelven – olvashatjuk le a beállított információkat. Több modell pedig rendelkezik foltspecialista funkcióval is: hiszen nem csak minden ételnek, de minden folt eltávolításának is meg van a maga receptje.

További részletek a tökéletes mosás weboldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik