Élet-Stílus

Világkörüli útra visz egy kanadai fiú egy ismeretlent – két feltétellel

A 27 éves srác a barátnőjével utazott volna, de szakítottak. Nehogy már kárba vesszenek a drága jegyek!

Kedves olvasók, ha van önök között, akit Elizabeth Gallaghernek hívnak, Kanadában él, rendelkezik kanadai útlevéllel, de ért magyarul, és épp e sorokat olvassa, akkor számára van egy jó hírünk: lehet, hogy hamarosan világkörüli útra indulhat.

Nem őrültünk meg, tényleg így van. Egy Jordan Axani nevű 27 éves torontói fiatalember azt írja a Redditen, hogy márciusban lefoglalt egy álomutazást karácsonyra, amelyre elvitte volna barátnőjét.

Aki ma már csak az ex-barátnője, így nem utaznak. Pontosabban együtt nem utaznak, a srác viszont továbbra is szeretne világot látni.

Mivel – mint írja – a jegyek átíratása már-már a lehetetlen kategóriába tartozik, ezért szeretne találni egy kanadai útlevéllel rendelkező nőt, akit ugyanúgy hívnak, mint az exét: Elizabeth Gallagher. Ha lesz jelentkező, aki megfelel a kritériumoknak, indulhatnak is a New Yorkot, Milánót, Prágát, Párizst, Bangkokot, Új-Delhit és Torontót érintő kis utazásukra. Jordan azt írja, különösebb elvárása nincs: nem vár cserébe pénzt (bár nem utasítja vissza), nem szeretne romantikus vagy egyéb kapcsolatot kialakítani, csak élvezni akarja az utazást.


Fotó: facebook.com/jordan.axani

Ajánlott videó

Olvasói sztorik