Élet-Stílus

Leveleket írt feleségének és lányának egy haldokló férfi

Mitchell-Whisenhunt(960x640).jpg (szívbeteg, meghalt, usa, )
Mitchell-Whisenhunt(960x640).jpg (szívbeteg, meghalt, usa, )

A harminc levél mindegyikét csak különleges alkalmakkor, évfordulókon, vagy születésnapokon bonthatják ki a címzettek.

A halála után még évekig fog üzengetni egy férfi a feleségének, és a most egy éves kislányának. A ritka szívbetegségben szenvedő, huszonhat éves Mitchell Whisenhunt titokban leveleket írt szeretteinek, és mindegyikre ráírta, hogy ki és mikor bonthatja ki – írja a Daily Mail.

 kép: gofundme.com

„Ha ezt a levelet olvasod, én már biztosan nem leszek veletek” – kezdődik az első levél, amit Mitchell a feleségének, Ashleynek írt. A nő teljesen véletlenül fedezte fel a szalaggal átkötött paksamétát a férje holmija között, napokkal az után, hogy a férfi meghalt. A borítékokon pontosan le van írva, hogy melyik szól Ashleynek, és melyik Whisenhunték egy éves kislányának, és hogy mikor bonthatják ki őket. A gyermek például minden évben egyet, a másodiktól, a tizennyolcadik születésnapjáig.

Ashley azt mondta nagyon fura élmény volt a halott férje sorait olvasni, folyamatosan az ajtó felé pillantgatott, azt várta, hogy Mitcell belépjen és maga olvassa fel neki a levelet. A nő természetesen be fogja tartani férje kívánságát, és nem olvassa el előre a leveleket, mindegyikkel kivárja azt a napot, amelyiket Mitchell jelölt ki a felbontásukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik