Élet-Stílus

Választás 2014: Baseballütővel fenyegették az Együtt-PM aktivistáját

A Marcaliban történt esetet már a rendőrség vizsgálja. 

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyesen megfenyegették az Együtt-PM aktivistáját szombat reggel Marcaliban – közölte a pártszövetség az MTI-vel.

Közleményük szerint a középkorú nő “az önkormányzat által kihelyezettnek vélt úgynevezett vadplakáthelyekre” ragasztotta az Együtt-PM szövetséget népszerűsítő keskeny plakátokat. Más választási hirdetményt nem takart le, azokat minden esetben a Fideszéi mellé ragasztotta – írta a pártszövetség, hozzátéve, hogy ez legális, a kampányolásban bevett módszer.

Egy autó állt meg a nő mellett, kiszállt egy férfi, és “minősíthetetlen hangnemben” fenyegetőzni kezdett. Azt mondta, hogy azok a Fidesz plakáthelyei, és ha a nő nem hagyja azonnal abba a ragasztást, előveszi az autóból a baseballütőt, és azzal úgy megveri, hogy “ottmarad” – ismerteti az Együtt-PM.

A pártszövetség aktivistája feljelentést tett a rendőrségen. Az Együtt-PM felszólítja a Fideszt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő – olvasható a közleményben.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik