Élet-Stílus

Összekaszabolták a kamaszlány arcát, mert szép volt

A 15 éves argentin lány a csúnya vágások miatt most az öngyilkosságon gondolkodik.

„Az eset óta Julia gyűlöl tükörbe nézni, azt mondja, tönkretették az életét” – nyilatkozta a 15 éves áldozat, Julia Alvarez testvére, aki azt is elárulta, testvére az öngyilkosságon gondolkodik, mert retteg, hogy külsejével szégyent hoz a családjára.
A fiatal argentín lány azután sérült meg súlyosan, hogy a nyilt utcán rátámadt egy vele közel egy korú testvérpár.


Képek forrása: Facebook 

Julia épp a barátnőitől igyekezett haza, amikor a 16 és 18 éves lányok nekirontottak. „Először ütötték, majd mikor a földre került, rugdosni kezdték, mindezt azért, mert bántotta őket, hogy Juliát a környéken mindenki szépnek találta” – mondta a testvér, Yeni, aki szerint támadói horrorfilmszereplőt akartak csinálni Juliából.

„Amikor már a földön feküdt, a két lány kést rántott és kaszabolni kezdte a testét. Először az arcát vagdosták össze, majd a teste többi részét is. Mikor végeztek, otthagyták őt.” Julián végül járókelők segítettek, ők hívták ki a lányhoz a mentőket is, akik csak több öltéssel tudták rendbetenni a testén éktelenkedő vágásokat. „A hátán van olyan sebe, amit legalább 20 öltéssel tudtak csak összevarrni.”

 

A család egyébként azután töltötte fel a Facebookra a Julia sérüléseiről készült képeket, hogy kiderült, a rendőrség nem hajlandó nyomozást indítani. Végül a család és a nyilvánosság nyomására mégis vizsgálódni kezdtek, és kihallgatták a lányokat. A 16 évest elengedték, ám a 18 éves, nagykorú nővérét most is őrizetben tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik