Élet-Stílus

27 év után találtak egymásra a szerelmesek

Egyszerű kamaszrománcnak indult, élethosszig tartó szerelem lett belőle.

Amikor 16 évesen, egy mallorcai nyaraláson először találkozott Karllal, Chantalnak fogalma sem volt róla, hogy élete szerelmével néz farkasszemet. „Helyes fiú volt, és alig vártam, hogy megszólítson minket” – emlékezett vissza a ma már 43 éves nő az első pillanatokra. „Szerencsém volt, mert Karl is kiszúrt minket, és ezután egyenesen felém indult.”

A nyaralás hátralevő idejét a pár sülve-főve együtt töltötte. Chantal elmondása szerint csak annyi időre váltak szét, míg a fiú szörfözni ment. „Órák hosszát üldögéltem a parton és bámultam. Csodálatos látvány volt” – áradozott a brit Mirror magazinnak. A kapcsolat azonban a romantikus nyaralást követően hamar zátonyra futott: „Karl Essexben lakott, míg én a családommal Hampshire-ban. Nem egy leküzdhetetlen távolság, de kamaszként még az volt. Csak hétvégente találkoztunk, ám ez nem volt elég…”


Kép forrása: mirror.co.uk 

Miután a találkák és a telefonhívások is elmaradtak, Chantal úgy döntött továbblép. Befejezte a főiskolát, majd nem sokkal később férjhez ment és gyereket szült. „Néha – a házasságom rosszabb perceiben – azon kaptam magam, hogy Karlra gondolok, és arra, mi lehet vele.” 2012-ben Chantal kilenc év házasság után külön vált férjétől, és ismerkedni kezdett az interneten.

„Az egyik oldalon botlottam bele Garybe, egy régi barátomba, akit még Hampshire-ból ismertem. Ismerősnek jelöltük egymást, majd az egyik posztjából kiderült, hogy szörfözik. Nem sokkal később kiderült az is, hogy ismeri Karlt is.” Innentől kezdve csak idő kérdése volt, hogy a szerelmesek újra összetalálkozzanak.

Chantal és Karl végül egy év múlva jöttek össze, miután Karl szakított barátnőjével, és még akkor megfogadták, soha többet nem engedik el egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik