Élet-Stílus

Durván szemétkedett egyetemistatársaival Miss America

Kira Kazantsev a legmocskosabb beavatási szertartásokra kényszerítette a fiatalabbakat, végül kirúgták a lányszövetségből.

Amerika szépe művelt, három nyelven beszél, jó tanuló, de akad egy csúnya folt a múltjában: tavaly ugyanis kirúgták az egyetemi lányszövetségből. Kazantsev felelt a tagtoborzásért, ebbéli minőségében igen durva avatási szertartásokban vett részt.

Az amerikai Jezebel blognak feltűnt, hogy volt tagja szépségkirálynővé választásáról erősen hallgatott a diákszövetség. Ez nem volt véletlen, ugyanis Kazantsev és legjobb barátnője minden képzeletet felülmúlóan durva volt az új tagokkal szemben. A szépségkirálynő vezette beavatások során minden gólya gúnynevet kapott, ami valamilyen testi hibára utalt. A teljes kimerülésig kellett az újoncoknak fizikai munkát végezniük.

 AFP / Michael Loccisano

A beavatottak súlyos szexuális zaklatásnak is ki voltak téve: le kellett vetniük alsóneműjüket, újságpapírra kellett ülniük, leszbikus pornót nézettek velük és akiknél ragadt a papír, attól kezdve nagyon durván cikizték. A többieknek orális szexben kellett részesíteniük az idősebbeket. A tagokkal macskaeledelt is etettek és aki kihányta, azzal újra megetették. Miután ezekre az esetekre fény derült, Kazantsevet és barátnőjét örökre eltiltották a lányszövetségekben való részvételtől.

Amerikában a hasonló beavatási szertartások súlyos problémát jelentenek, az elmúlt évtizedben több mint egy tucatnyian haltak meg ezek során és több ezren kerültek kórházba alkoholmérgezés miatt.

A verseny szervezőit is megkérdezték arról, hogy tudnak-e Kira Kazantsev korábbi tevékenységéről. A Jezebelnek azt válaszolták, hogy tudnak arról, hogy eltávolították a lányszövetségből és szerencsétlennek tartják, hogy erre fókuszálnak a hírek ahelyett, hogy azzal törődnének, hogy milyen eredményes tanuló és mennyire elkötelezett a közösség szolgálata iránt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik