Élet-Stílus

Rozsdás fémgolyókat operáltak ki péniszéből

A tíz darab fémgolyót saját maga varrta be férfiasságába, hogy növelje szexuális teljesítőképességét.

A módszer egy ideig működött is a csak Ramli néven említett malajziai férfinál, aki saját bevallása szerint számtalan nőnek tudott rendkívüli örömöt szerezni a péniszébe helyezett kis golyóknak köszönhetően – írta a The Star. A malajziai lap beszámolója szerint a 44 éves férfi egyik barátja példáját követte, aki azt állította neki, hogy nála nagyon is bevált a beavatkozás.

Ramli a tíz darab csapágygolyót saját maga helyezte el péniszében. Elmondása szerint egy késsel vágta fel a bőrt férfiasságán, majd behelyezte a fémgolyókat. „Három napig fel volt duzzadva, de elviseltem a fájdalmat, és nem mentem orvoshoz” – mondta el a férfi. Állítása szerint miután begyógyult a seb, több nőt is ki tudott elégíteni, és elégedetten nyugtázta, hogy jó döntést hozott.

Azonban egy idő után a dolog a visszájára fordult, és végül kénytelen volt orvoshoz fordulnia, miután fél éven át képtelen volt erekcióra –írta a The Star. Az orvos azonnal sebészeti beavatkozást javasolt, közölve vele, hogy kénytelen lesz kiszedetni a csapágygolyókat, ha újra működésre akarja bírni férfiasságát. Ramli az operáció után tudta csak meg, hogy a fémgolyók a péniszében töltött idő alatt teljesen berozsdásodtak – és ezzel együtt férfiassága is.

A malajziai férfi által alkalmazott módszer nem számít ritkaságnak. Az Inside Indonesia egyik cikke szerint a csapágygolyós megoldás elterjedt impotencianövelőnek számít a térségben, de a Vice cikke szerint ausztrál börtönökben is népszerűnek számít. A péniszimplantátumok egyébként már a Kámaszútrában is említve vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik