Élet-Stílus

Elvált feleségétől, mert megunta a szexet

Elege lett a túl sok szexből, ezért inkább beadta a válókeresetet az indiai férfi.

Olyanról, hogy egy házaspár azért válik, mert hiányzik kapcsolatukból az intimitás, a testiség és a megfelelő mennyiségű szex, mindennap hallani sajnos. Az viszont, hogy valaki azért adja be a válókeresetet, mert ráunt a szexéhes asszonyra és a vele járó kötelezettségeire, finoman szólva is ritkán fordul elő.

Legutóbb az indiai Mumbaiban volt rá példa. A neve elhallgatását kérő férfi a The Times of India című lap szerint januárban ment először bíróságra azzal a szándékával, hogy elválik a nőtől, akit 2012 áprilisában vett feleségül, mert az asszony házasságkötésük óta túlságosan agresszív, makacs és követelező, már ha szexről van szó.

A férfi beszámolója szerint párja még azzal is megfenyegette őt, hogy ha nem kapja meg tőle rendszeresen a szexadagját, akkor olyan férfiakat keres majd magának, akik képesek kielégíteni a vágyait. A kétségbeesett férj azt is elárulta, felesége akarata ellenére olyan szerekkel tömte őt, melyeknek köztudottan libidónövelő hatásuk volt. A helyzet egy ponton túl annyira elmérgesedett, hogy a férfit kórházba kellett vinni.

A mumbai bíróság végül a közelmúltban tudta csak kimondani a válást, azután, hogy a legutolsó tárgyaláson az asszony már nem jelent meg.

A szex veszélyei

Kevin Boateng futballista 2012-ben izomsérülést szenvedett – mínuszos hír lenne ez a sportrovatban is. De az ok már érdekesebb: a túl sok szex okozta az apróbb kiesést jelentő sérülést. Barátnője, Melissa Satta modell (Cristiano Vieri volt barátnője) fedte fel, hogy Boateng nemcsak az edzéseken teljesít jól: „A túl sok szex okozta a sérülését – hetente 7-10-szer alszunk együtt. És nem lacafacázom, rögtön a lényegre térek. Szeretek fölül lenni, mert akkor én irányíthatok.” A középpályás Boateng ezen a téren a befejező csatár posztjával kénytelen beérni, bár tán aligha bánja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik