Élet-Stílus

Rendőrségi fotókkal emlékezhetnek a romantikus lánykérésre

Nem mindennapi fényképekkel és videóval emlékezhet egy londoni pár arra az estére, amikor a lány „igent mondott”.

A pár azt gondolhatta, csak ők és pár barátjuk a tanúja annak, amikor a fiú megkérte barátnője kezét, nem sokkal éjfél előtt egy észak-londoni parkban, de végül az egész világ bepillantást nyerhetett a romantikus pillanatba – méghozzá az égből. Az eljegyzést ugyanis egy általában szökésben lévő gyanúsítottak üldözésével és eltűnt emberek utáni kutatással foglalkozó rendőrségi helikopter kamerája is felvette.

Hogy hogyan voltak képesek az éppen egy ellopott autó után kutató helikopterből a teljesen sötét parkban kiszúrni a leánykérést? Egyszerű a válasz, csak elég megnézni az alábbi felvételt. A romantikus lovag ugyanis gyertyákból rakta ki barátai segítségével a „will you marry me” azaz „hozzám jössz-e feleségül” mondatot a Galdstone Park gyepére.

 

Az lánykérésről készült felvételeket a londoni rendőrség helikopteres egysége a Twitter-oldalán hozta nyilvánosságra, arra kérve az embereket, hogy segítsenek megtudni, hogy a lány igent mondott-e. Valamint hozzátették: „nagyszerű fényképeink vannak a számukra”.

 

Egy nappal később már a brit és a nemzetközi sajtóban is megjelentek a képek, és végül hétfőn a rendőrség közölte, hogy jelentkezett a boldog pár, hogy közöljék: a lány igent mondott. A névtelenségbe burkolódó ismeretlenek a Twitteren tettek közzé pár fényképet a leánykérésről, és a nemsokára házasságot kötő fiúról és lányról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik