Élet-Stílus

Rettentő furcsa lánykérés a tóparton – videó

Extrém eseménysorozat következik. És akkor már a kedvenc lánykéréseinket is bemutatjuk.

Borzasztó érdekes lánykéréses videóra bukkant a 444.hu. A helyszín: Szombathely; a Csónakázó-tó partja. A leendő menyasszonyt elhívják kocogni a barátnői, és miközben lefutják a bemelegítő kört, odacsődül a fél város. Meglepi.

Nem árulnánk el a részleteket, de római katonák, furcsán táncoló barátok és drónos légi felvételek is szerepet kapnak.

Nem öt perc volt megszervezni, az látszik. (Csakúgy, mint a zeneakadémiás esetet, amikor a fiatalember két opus között tett házassági ajánlatot barátnőjének.) A magyar változat munkatársai után nézzünk meg pár nagyobb költségvetésű (persze a meghatóság-faktor tekintetében biztos hasonló) amcsi verziót.

A leges-legmenőbb talán az a fiú volt, aki elküldte moziba a barátnőjét, mondván, hogy ő nem ér rá, aztán a csaj a trailer alatt jött rá, hogy itt valami nagyon furcsa dolog történik. Az előzetes főszereplője ugyanis a pasija, aki épp az ő kezét kéri meg apukától.

És nagy kedvencünk a kocka srác lánykérése is, aki szintén geek barátnőjének egy videojátékot készített, amelynek végén jön a népszerű eldöntendő kérdés.

A technológia volt a főszereplője annak az esetnek is, amikor egy drón hozta el a legfontosabb kelléket.

És emlékszünk olyan lánykérésekre is, ahol nem volt komoly szervezési költség, de ettől még kreativitás tekintetében csillagos ötösre értékelhetőek: volt például az a rettentő rafinált fószer, aki GPS-útvonalat követve, biciklizéssel „írta le” a nagy kérdést. Meg aki azzal szívatta a barátnőjét, hogy állandóan majdnem megkérte a lány kezét, de aztán mégsem, de aztán mégis.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik