Élet-Stílus

Hét napig élt vécéje vizén a fürdőben összeesett férfi

A 62 éves férfit szélütés érte, és bal oldalára teljesen lebénult. Hiába kiabált segítségért, senki sem hallotta meg.

A kanadai férfi a szokásos reggeli rutinját végezte, amikor váratlanul összeesett a Dawson Creek városában található otthonában, és lebénulva terült el a padlón. „Megpróbáltam feltápászkodni, nem tudtam” – mondta el Steve Adsley a CBC kanadai televíziónak. Órákon keresztül kiabált segítségért, de egyik szomszédja sem hallotta meg ordibálását.

„Aznap este rájöttem, hogy gondjaim lesznek a vízivással” – emlékezett vissza a fél oldalára teljesen lebénult, és mozogni képtelen Adsley, aki a vécékagyló mellett feküdt a fürdőszoba padlóján. Egy esélye volt arra, hogy elkerülje a kiszáradást: a vécé. Elmondása szerint a vécécsésze egyik leszerelt leszerelt alkatrészét használta „pohárként”, amellyel még éppen le tudott nyúlni a vécécsésze aljában lévő vízig. És azt itta hét napon át, mire rátaláltak.

 A férfi a harmadik napon már arra gondolt, hogy ott fog meghalni a fürdőszobája padlóján feküdve, de ez nem tántorította el attól, hogy tovább kiabáljon, bízva abban, valaki csak fel fog figyelni rá. Ez végül a hetedik napon történt meg, amikor egyik szomszédja végre meghallotta a férfit, és segítséget hívott. „Egészen addig egyszer sem hallottam semmit” – mondta el a CBC-nek Diane Young.

A súlyosan dehidratált Adsleyt kórházba szállították. Pár héten belül már újra érezni kezdte lebénult bal oldalát, és az orvosok szerint teljesen rendbe fog jönni. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik