Élet-Stílus

Egy duci nő is lehet szexi

A teltebb idomok elismertségéért indított kampányt Anglia legtestesebb erotikus táncosa.

Visszahúzódó, egyedülálló anyából lett Nagy Britannia egyik top színpadi előadója a huszonhat éves Charlene Taylor. A közel kilencven kilós nő mindig azt gondolta, hogy a csábítás, az erotika a vékony nők világa. Mindaddig, amíg a móka, és a mozgás kedvéért nem jelentkezett egy tánctanfolyamra a szülővárosában, Doncasterben.

 Charlene Taylor (fotó: Facebook)

Hamar kiderült, Charlene, vagyis művésznevén Chazabelle Royale nagyon tehetséges az erotikus mozdulatok terén, így önbizalma egyre erősödött. Ma ő az országa legkedveltebb erotikus táncosa, vagyis Miss Burlesque UK. Címét azzal érdemelte ki, hogy 2013 októberében ötven másik nőt győzött le egy versenyen. Azóta kizárólag a fellépesiből él. „Először nagyon féltem idegen emberek előtt fehérneműben mutatkozni, de a sikereim miatt, egy ideje már alig várom, hogy színpadra állhassak. Minden előadás után sokan jönnek oda hozzám, hogy elmondják, mennyire üdítő volt, hogy egy telt nőt láthattak, és mennyire tehetségesnek gondolnak” – idézi Charlenet a Daily Mail.

„Egész életemben azt hittem, hogy szexinek lenni annyit, mint S-es méretet hordani, de ma már tudom, és szeretném, ha minden nő tudná, hogy bárki, bármit elérhet a súlyától, vagy ruhaméretétől függetlenül. Gyűlöltem a testem, de ma már szeretem. Nem valakinek vékonynak lennie ahhoz, hogy szexi legyen, én vagyok rá az élő bizonyíték” – mondta Charlene Taylor, aki újabban énekesnőként is elkezdte szárnyait bontogatni.

(Ha kívácsi Charlene további szexi képeire, kattintson IDE!)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik