Élet-Stílus

Ugyanabba a férfiba szerettek bele a sziámi ikrek

A hasuknál összenőtt testvérpár tagjai 45 évesen találták meg álmaik szerelmét, a cirkuszban, ahol mint a "Póknővérek" lépnek fel.

Az indiai ikerpár hét hónapja találkozott a 34 éves Jasimuddin Ahmaddal, amikor az egyébként tanárként dolgozó férfi fizetése kiegészítésére hangmérnökként dolgozott a vándorcirkuszban, amelynek egyik attrakciója Ganga és Jamuna Mondal. “Szerelem volt első látásra” – mondta el a Barcroft TV-nek Ganga. De nem csak ő érzett így a férfi iránt. Testvére szintén belezúgott.

Munkahelyükön, egy vándorcirkusban találkoztak a férfival, akibe mindketten beleszerettek
Fotó:YouTube/BarcroftTV

Legnagyobb meglepetésükre Ahmad viszonozota érzéseiket és a hármas azóta is együtt él, egy kis indiai faluban, véget vetve ezzel a sziámi ikrek magányának. A “Póknővéreknek” eddig ugyanis csak visszautasításban volt részük megjelenésük miatt, és pár nélkül töltötték eddigi életüket. “A múltban sok szenvedésben volt részünk, de mióta Jasimuddin belépett az életünkbe, igazán boldogok vagyunk” – jelentette ki Jamuna. Majd hozzátette:”Reméljük, hogy egész hátralévő életünket vele fogjuk eltölteni”.


 “És ő szívéből szeret minket” – Ganga és Jamuna Mondal 45 évesen találta meg élete szerelmét
Fotó:YouTube/BarcroftTV

Az ikerpár egy szegény családba született, egy kis indiai faluban, Kalkutta közelében. A hasuknál összenőtt testvéreknek közös gyomruk van, de különálló szívük, veséjük és májuk, négy kezük van, és három lábuk. Szüleiknek nem volt pénzük arra, hogy a lányok orvosi kezelését ki tudják fizetni és tinédzserkorukban magukra hagyták őket, attól tartva, isten haragjának jele, hogy összenőve jöttek a világra.

 

Mindenféle iskolai végzettség hiányában egy vándorcirkuszban kezdtek el dolgozni, ahol máig fellépnek, mint a “Póknővérek”, és indiai viszonyokhoz képest elég jól keresnek. Felmerült a lehetősége annak, hogy szétválasszák őket, egy sebész meg is vizsgálta őket, de a testvérpár nem egyezett bele a műtétbe. Attól tartottak, veszélybe kerülne ezzel az életük – valamint a megélhetésük is.

Most, hogy a közös szerelmet is megtalálták, teljes az életük. Házasságot viszont nem terveznek, attól tartanak ugyanis, hogy az emberek azt nem fogadnák el. Így csak élvezik, amit a sors kegyéből kaptak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik