Élet-Stílus

Ennyire még nem élvezte a fülünk a szexet

Az eddigi legmenőbb hangminőséget, érzéki hangok széles skáláját hallhatjuk a fülhallgatóval.

A távvezérelt szex nagyjai ismét támadnak! Még 2013 tavaszán írtunk a Lovepalz nevű cég kifejlesztett páros eszközéről, amelynek segítségével a távkapcsolatban élők (esetleg virtuális szexre hajlamos szeretők) több száz vagy több ezer kilométer távolságból is úgy szeretkezhetnek, hogy „érzik” a másik fél mozdulatait. Zeusz és Héra, a két szexuális segédeszköz után itt van Ladobi.

Nem kell rosszra gondolni, Ladobi egy hatutas fülhallgató. És a cég szerint olyan audiokörnyezetet biztosít, hogy ilyet még távszex közben nem érzett az ember: olyan frekvenciák, férfi és női hangtartományok, zörejek hallatszanak, amik eddig nem jöttek át. Térhatás, komplett házimozi-hangzás – közvetlenül a fülnek; ami (ha igaz) nem is rossz, tekintve, hogy a kütyü ára 39 dollár (kevesebb mint 9000 forint).

A Lovepalz állítja, hogy a füles a pornóművészeti filmekhez épp olyan tökéletesen használható, mint egy webkamerás élő élményhez vagy akár egy kis skype-táverotikához. És minden bizonnyal zenét is lehet vele hallgatni.


Forrás: lovepalz.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik