Élet-Stílus

Valósággá vált a távvezérelt szex

szex (szex)
szex (szex)

A több ezer kilométer távolságban lévő partnereket egyesíti az új szexkütyü, amely egyidőben stimulálja mindkét fél „lepedőakrobata mutatványát".

Március 29-től már kapható a Lovepalz cég wifis, szexuális segédeszköze, amelynek révén azok a párok is élvezhetik a szexet, akiket csupán egy internetkapcsolat köt össze. A szexkütyü két részből áll: a női elemét Hérának, a férfiét pedig Zeusznak nevezték el. A forradalmian új eszköz szenzorok révén érzékeli az egyik partner mozdulatát és reakcióját, majd továbbítja a másik félnek, akinek mindezekre adott fizikai „válasza” ugyancsak eljut a szexpartneréhez. A real-time internetkapcsolatra épülő szex a fejlesztők szerint ugyanolyan valóságos élmény lesz, mintha igaziból is együtt lennének a szerelmeskedők.

Balra a férfiaknak készült Zeusz, jobbra pedig a nőknek készült Héra (Forrás: Lovepalz.com)

A kiberszexhez pedig nem kell más, mint a görög mitológiából vett szerelmespár, Héra és Zeusz, akiket vízálló, hiperérzékeny szilikonból alkottak meg (amely ráadásul könnyen elmosható, valamint hosszú életű), és a legfontosabb részük a PCB chip. A férfi nemi szervet imitáló eszköz 12 cm hosszú és 2,6 cm vastag, míg a női változatának a „nyílása” 4,2 cm széles, a „mélysége” pedig 11,5 cm. További jellegzetességeik: különösen halkan működnek, testmasszázst is adnak, 7 fokozatúak, cserélhető bennük az elem, valamint energiatakarékosak.

Ha külön-külön vásároljuk meg a termékeket, akkor 189 dollárba (átszámítva mintegy 44 500 forintba) kerülnek, ha viszont együtt, akkor az ára már 378 dollárra (körülbelül 90 ezer forintra) rúg. Eddig már több mint 5 ezer előrendelés érkezett a céghez.

Forrás: Lovepalz.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik