Élet-Stílus

Áltopless fürdőruha a menő idén nyáron

Olyan, mintha monokini lenne, pedig bi – paradox fürdőruhákkal küzdenek a női félmeztelenség jogáért cichagoi feministák.

Első látásra nem úgy tűnik, mintha sok értelme lenne a TaTa Top’ bikininek. A testszínű, vékony anyagú felsőrészre mellbimbókat festettek az alkotók, így a viselője úgy néz ki, mintha fedetlen keblekkel mutatkozna, miközben fel van öltözve.

fotó: Facebook

Az ötletgazdák, Robyn Graves és Michelle Lytle célja az, hogy semlegesítsék a női mellekhez kapcsolódó szexuális képzettársítást. Vagyis végső soron az, hogy a nők is ugyanolyan szabadon mutatkozhassanak nyilvánosan meztelen felsőtesttel, mint a férfiak. Harcuk mottója: „Free the nipple” vagyis „Szabadságot a mellbimbóknak!”

Véleményük szerint a nők mellének látványa sem váltana ki erősebb erotikus izgalmat, egy meztelen férfi felsőtestnél, ha nem ez lenne évszázadok óta az emberekbe nevelve. „Tévedés, hogy a női mellek olyan különlegességek lennének, amiket állandóan védeni, vagy rejtegetni kellene” – vélik. Provokatív fürdőruhájukat azért tartják megfelelőbb eszköznek a szimpla félmeztelenkedésnél, mert utóbbit a legtöbb helyen cenzúrázzák.

A TaTa Top’ bikini egyelőre három árnyalatban rendelhető, darabja 28 dollárért, melyből 5 dollár azonnal egy emlőrák alapítvány számlájára megy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik