Élet-Stílus

Szörnyfejűvé vált, a saját magán elvégzett plasztikai műtétek miatt

A jóképű férfi minden hajlandó volt megtenni, hogy minél nőiesebb legyen a külseje, csak egyet nem: sok pénzt költeni rá. Már bánja.

„Hiba volt, aminek az árát még mindig fizetem” – jelentette ki a mexikói férfi, aki már 17 éve él „szörnyként”, a kilencvenes évek végén saját magán elvégzett szépészeti beavatkozások miatt. Hugo Hernandez Garcia az EL Manana című lapnak elmondta: egymás után végezte el magán a „műtéteket”, átlagos háztartási termékeket felhasználva azért, hogy bőre minél hibátlanabb legyen.


Hugo Hernandez Garcia, a saját magán elvégzett beavatkozás előtt
Fotó:YouTube

Az egyik ilyen beavatkozás alatt követte el élete legnagyobb hibáját: babaolajt injekciózott arcbőre alá, arra számítva, hogy ugyanolyan hatása lesz, mint a ráncfeltöltésre általánosan használt kollagénnek. Fogalma sem volt arról, hogy ezzel mit tett, de hamar a saját kárán tapasztalhatta meg, milyen pusztító hatása van a bőr alá kerülő baba olajnak. Nem sokkal a beavatkozás után ugyanis bőre vörössé változott és különböző foltok jelentek meg rajta, valamint arca több helyen is felpuffadt.


Hugo Hernandez Garcia, 17 évvel a saját magán elvégzett beavatkozás után
Fotó:YouTube

A férfinek ez nem csak a szépségébe, hanem az egészségébe is került. Bár nincsenek fájdalmai, 15 gyógyszert kell szednie napi rendszerességgel, speciális diétára van kényszerülve és távol kell magát tartania több ártalmas anyagtól is – az alkoholtól is. Több orvost is meglátogatott, arra számítva, hogy segíteni tudnak állapotán, de egyelőre senki sem tudott megoldást nyújtani.

Elmondása szerint már nem szégyelli kinézetét, és kötelességének érzi, hogy történetét megossza az emberekkel, hogy mások ne kövessék el azt a hibát, amit ő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik