Élet-Stílus

Pillanatragasztóval injekciózta be a betegeit

Egyik páciense belehalt a kezelésbe.

A „Hercegnő” álnéven praktizáló álorvosnő, Oneal Ron Morris még hálás is lehet a sorsnak, hogy a többtucatnyi páciense közül csak egy halt meg. Megvolt ugyanis az esély arra, hogy több haláleset is történik miatta, az engedély nélkül praktizáló Oneal ugyanis pillanatragasztóból, cementből, ásványi olajból és vattagolyócskákból álló keveréket injekciózott be szépülni vágyó betegeinek. Ez pedig amellett, hogy semmilyen szépítő hatása nincs, életveszélyes is.


Saját magát sem kímélte
Képek forrása: The Daily Mail

Onealt 2011-ben tartóztatták le, miután az egyik elégedetlen páciense a bíróságon kereste az igazát az elbaltázott szépészeti beavatkozások miatt. Shaquanda Brown állítása szerint legalább egy hónapot töltött kórházban, miután megkapta Oneal első injekcióit.

Bizonyára önökben is felmerül a kérdés, hogy kerülhet valaki egy ilyen hentes keze közé? Nos, Ms. Brown saját bevallása szerint barátaitól hallott először Onealről, aki 12 injekcióért – amik állítólag a feneket, az ajkakat és a melleket is formásabbá tudták tenni – mindössze 700 dollárt kért. Miután megegyeztek az árban, jöhettek a beavatkozások: Ms. Brown az első injekciókat Oneal lakásán kapta, ahol állítása szerint a pulton pillanatragasztót és valami folyékony szürke anyagot is látott.


Szörnyet csinált a betegeiből

De nem Ms. Brown volt az egyetlen beteg, aki a bíróságon kereste az igazát a hamis orvossal szemben: Rajee Narinesingh is jelentkezett, akiből Oneal az injekcióval szörnyeteget csinált. Sőt, néhány nap múlva jelentkezett annak a páciensnek az ügyvédje is, aki a beavatkozás miatt halt meg. Ő mell, ajak és csípőimplantátumokat kért Onealtől, a szóban forgó területekre több injekciót is kapott, és a beszámolók szerint elképesztő fájdalmak közepette halt meg néhány nappal később.

Onealt a bíróság egyébként tegnap egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, miután az álorvos bűnösnek vallotta magát. Az ügyész biztos benne, hogy Oneal ennyivel nem ússza meg, és várja további károsultak jelentkezését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik