Élet-Stílus

Átverés lehet a gyorsétteremből kizavart kislány története

Bár a kislány rokonai kitartanak az eredeti történet mellett, a vizsgálat szerint a család aznap nem is járt az étteremben.

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, óriási botrány lett abból a Facebook-posztból, melyet nem egészen két hete egy elkeseredett Mississippiben élő anyuka, Kelly Wilcher tett közzé. Az anya az ominózus posztban az egyik helyi KFC-re panaszkodott, ahonnan – az elmondása szerint – az egyik alkalmazott kizavarta őket, mondván, a kislány sebhelyes arca zavarja a többi vendéget.

Mint kiderült, a hároméves Victoria még áprilisban szenvedett súlyos sérüléseket az arcán, miután nagyapja felbőszült kutyái rátámadtak a hátsó kertben.

Az érintett étteremlánc még a poszt megjelenésének napján felvette a kapcsolatot az édesanyával, és a nagy port kavart bejegyzés alatt nyilvános kommentben követte meg a családot az elszenvedett sérelem miatt. A KFC a bocsánatkérés mellett felajánlott 30 ezer dollárt is, mellyel Victoria gyógykezeléséhez szeretne hozzájárulni, és ígéretet tett arra, hogy kivizsgálja az ügyet, a felelőst pedig megbünteti.


Kép forrása: Facebook

Az étteremlánc helyi érdekeltsége nem sokkal ezután független vizsgálatot kezdeményezett, mely hivatalosan még nem ért véget, ennek ellenére egy mississippii lap, a Laurel Leader-Call már most arról cikkezik, hogy a felháborító történet valójában egyszerű kitaláció, mellyel a kislány rokonai a közelgő műtétekre szerettek volna minél több pénzt összegyűjteni.

A lapnak nyilatkozó egyik forrás azt is tudni véli, hogy a vizsgálat során a gyorsétteremlánc  biztonsági kamerás felvételein nem találták se a kislányt, se a hozzátartozóit, ráadásul az átvizsgált rendelések között sem találták meg az ominózus krumplipüré-édestea rendelést, amiről az édesanya mesélt. A cikk megjelenése után nem sokkal a nagynéni Victoria Facebook-oldalán közölte, a történet nem kitaláció, valóban megtörtént. A KFC egyébként kijelentette, akkor is kifizeti a kislánynak ígért összeget, ha kiderül, az egész történet puszta kitaláció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik