Élet-Stílus

Sebhelyes arca miatt dobták ki a kislányt az étteremből

Az egyik alkalmazott közölte a szülőkkel, hogy gyermekük arca megijeszti a többi vendéget, ezért távozniuk kell.

Pedig az alig hároméves Victoria Wilcher arca egyáltalán nem rémisztő: egy bájos gyermeklány arca, aki mindig mosolyog, a szeme pedig élettel van tele. Igen, csúnya sebhelyei vannak a szája körül, és igen, szemkötőt visel, mert a jobb szemét elvesztette, amikor néhány hónappal ezelőtt – egész pontosan áprilisban – nagyapja mississippii kertjében három feldühödött kutya rontott rá.


Képek forrása: Facebook

Hiába érkeztek gyorsan a segítségére szülei és nagyszülei, addigra a kutyák már szétmarcangolták a kislány arcát. Victoria olyan súlyosan megsebesült, hogy sokáig az sem volt biztos, hogy egyáltalán életben maradt. A kislány azonban erősebbnek bizonyult a sérüléseinél, és életben maradt: igaz, súlyos árat fizetett. A támadás miatt elvesztette a jobb szemét, és az arca jobb oldala teljesen lebénult. Míg Victoria lábadozott, nagyszüleit kiskorú veszélyeztetése miatt letartóztatták, nyolc kutyájukat pedig állatvédőknél helyezték el.

Victoriát egy hónappal a támadás után engedték ki a kórházból, ám még mindig rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra és fizikoterápiára, hogy újra mozgathassa az arcát. „Aznap, miután eljöttünk az orvoshoz, beugrottunk az egyik KFC-be, ami útba esett” – nyilatkozta Victoria édesanyja, Kelly a WAPT amerikai hírcsatornának. „Teát és krumplipürét rendeltem neki, mert éhes volt” – emlékezett vissza, majd hozzátette, még le se ültek, az egyik alkalmazott odament hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, mondván, a gyerek arca megijeszti a többi vendéget.

„Victoria azonnal tudta, hogy róla van szó. Azóta, bárhová megyünk, azt mondja, nem akar jönni, mert ijesztő” – panaszolta az édesanya, aki felháborodásának a Facebookon is hangot adott. Nem sokkal később, a KFC hivatalos közleményben követte meg a családot. Közölték, hálózatukban nem tűrnek meg semmilyen hátrányos megkülönböztetést, épp ezért, amint kivizsgálták az esetet, megteszik majd a szükséges intézkedéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik