Élet-Stílus

Ágyukhoz ragasztották a rosszalkodó óvodásokat

A két hároméves kisfiú nem akart délután aludni, óvónőjük ezért ragasztotta őket az ágyukhoz.

A texasi édesanya, Lorrie Almquist az ABC amerikai hírcsatornának nyilatkozta, hogy még mindig képtelen elhinni, ami velük történt. Pedig kénytelen, ugyanis fényképes bizonyítékot is kapott arról, hogy gyermekét egy másik kisfiúval egyetemben az ágyhoz ragasztották. A két kicsit azért büntette ily módon az óvónő, mert a délutáni csendes pihenő alatt nem voltak hajlandóak a többiekhez hasonlóan szundikálni.


Képek forrása: ABC

A felháborító fotót Lorrie az óvoda egyik alkalmazottjától kapta, aki miután megelégelte az óvónő finoman szólva is furcsa nevelési módszereit, felmondott. Nem sokkal ezután Almquistot telefonon kereste meg a szóban forgó óvónő, aki elmondta, vállalja tettéért a felelősséget, és bevallotta, valóban az ágyhoz celluxozta a rosszalkodó gyerekeket. Miután a felbőszült anya kérdőre vonta, az óvónő azzal védekezett, hogy már többször is jelezte neki, hogy a fiának gondot okoz a délutáni pihenő, ezért kérte is arra, hogy hozzon be neki egy vastagabb takarót.

Erre azonban nem került sor, ezért Pam Decker úgy döntött, ragasztószalaggal veszi rá a kisfiúkat az alvásra. „A telefonban azt állította, hogy a fiamat egyáltalán nem viselte meg az eset, mert öt perccel később már aludt, és a csendes pihenő végén mosolyogva ébredt” – meséli az édesanya, aki ezt követően kivette gyermekét az óvodából.

A két érintett szülőt egyébként nem csak az óvónő kereste meg – aki ellen egyébként eljárás indult -, hanem az óvoda igazgatója is, aki elnézést kért a kellemetlenségért, Pam Decker módszerét pedig átgondolatlannak és őrültségnek nevezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik