Élet-Stílus

Milliókat nyert a lottón, de észre sem vette

A brit asszony túlságosan elfoglalt volt ahhoz, hogy ránézzen a hűtő tetején kallódó lottószelvényre.

A nagy-britanniai Eastwoodban élő Kerry Poxon annyira belefeledkezett a munkájába, a gyereknevelésbe és a ház körüli teendőkbe, hogy gyakorlatilag észre se vette, amikor milliomos lett. Évek óta játszik a brit nemzeti lottón, de eddig még soha nem nyert igazán semmit, így legutóbb, közel egy hónapja is inkább csak megszokásból, mint meggyőződésből vett maguknak lottót.

Aztán amikor hazaért, a szelvényt a hűtő tetejére tette, és annak rendje és módja szerint meg is feledkezett róla. A 44 éves, gyógyszerész asszisztensként dolgozó Kerry ezt követően csak akkor ellenőrizte a számait, amikor hetekkel később végre szabadságra ment, és lett ideje kicsit összeszedni magát.


Kép forrása: Daily Mirror

„Nem hittem el, hogy az általam megjátszott számok, és a számok a mobilok képernyőjén megegyeznek. Azt hittem, megőrültem, ezért azonnal felhívtam édesapámat, és kértem, ellenőrizze le nekem.” Nem sokkal később Kerryben tudatosult, hogy megnyerte a főnyereményt: több mint egymillió fontot. „Nem tagadom, egy titkos álmom vált valóra” – tette hozzá az asszony, aki a brit hírügynökség kérdésére elmondta, még nem tudja biztosan, hogy a nyeremény miatt otthagyja-e a munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik