Élet-Stílus

Esküvői ruhájára kötötte újszülöttjét

Az anya alig egy hónapos kislányát a ruha uszályára kötözte. Hiába támadják, ma is újra megtenné.

Az elmúlt hónapban, egész pontosan május 12-én döbbenetes, és meglehetősen bizarr jelenségnek lehettek tanúi azok, akik részt vettek az amerikai Shona Carter és Jonathan Brooks esküvőjén. No, nem mintha a házasulandók valami különleges produkcióval rukkoltak volna elő, ahogy az az utóbbi időkben elég sokszor előfordult…Nem.


Nagy felháborodást keltett ezzel a megoldással
Képek forrása: Facebook

Ez a tennesseei menyasszony úgy gondolta, jó ötlet, ha az esküvői szertartásba bevonja alig egy hónapja született kislányát is. De nem akárhogy! Fogta a kicsit, és a Vera Wang által tervezett esküvői ruha uszályára kötözte, majd megkérte a fotóst, hogy a különleges pillanatot, amikor a babával végigvonul a templom széksorai között, mindenképpen örökítse meg.

Az esküvő után a Shona büszkén osztotta meg barátaival a nagy napon készült képeket, többek között azt is, ami a ruhára kötözött babáról készült. Az ismerősei közül többen jelezték neki, hogy ez bizony rossz ötlet volt, de olyanok is voltak, akik jelezték bántalmazás miatt értesíteni fogják a hatóságokat.


A kis Jaina állítólag nem sérült meg

Noha azt hihetnénk, ennyi visszajelzés után az asszony magába szállt, el kell mondanunk, nem így történt. Shona ugyanis a kritikusoknak két újabb képet posztolt, melyhez leírta, kislányának nem volt semmi baja, a ceremónia alatt végig biztonságban volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik