Élet-Stílus

Megmentette apját a veréstől a hős kisfiú

Az orosz kisfiú félelmet nem ismerve ugrott az apjára támadó idegen elé. Netes hős lett.

Azon, hogy Oroszországban meglehetősen szokatlan, ha nem egyenesen bizarr dolgok történnek az utakon, ma már – elsősorban a szélvédőkameráknak köszönhetően – senki se lepődik meg igazán. Láttunk már utat keresztező tankot, a semmiből előtűnő szellemautót, sőt olyat is, amikor a keménykedő mercisen áll bosszút szinte pillanatok alatt a sors. Nos, ez a mostani videó, ami napok óta járja az internetet, szintén Oroszországból érkezett: hogy egész pontosak legyünk, Moszkvából.

A videó főszereplője két felnőtt férfi, egy nő és egy kisfiú. Az előzményekről nem sokat tudni, csupán annyit, hogy a terepjáró és a szedán összeütközhetett, a sofőrök pedig kiszálltak, hogy rendezzék a dolgot. És ekkor szabadultak el az indulatok…

A szedán öltönyös sofőrje váratlanul megüti a terepjáró vezetőjét, mire az visszaüt és verekedni kezdenek. Az autó mellett álló kisfiú – hiába próbálja anyja visszatartani – néhány pillanat gondolkozás után a két férfi közé ugrik, és miközben hangosan azt kiabálja az öltönyösnek, hogy „szállj le róla”, többször jó alaposan hátralöki.

Íme:

A verekedésnek ezután szerencsére hamar vége szakad, komoly sérülések nélkül. A két résztvevő pedig hálás lehet, hogy a kisfiú személyében volt velük egy felnőtt is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik