Élet-Stílus

Bárkinek vállalja a béranyaságot, mert imád terhes lenni

A 37 éves brit nő azt mondja, addig akar és fog is szülni, amíg a méhe bírja.

Tara Sawyer eddig a pillanatig hét gyermeknek adott életet, akik közül csak négy a sajátja. A másik három babát olyan pároknak szülte, akiknek más úton nem lehetett gyermekük. Mindezt azért, mert a 37 éves brit asszony saját bevallása szerint „terhességfüggő”. „Amikor épp nem várok babát üresnek és erőtlennek érzem magam” – vallja be, majd hozzáteszi, akkor igazán boldog, amikor a pocakja nőni kezd.

Kép forrása: The Daily Mail

A terhességi utáni mindent elemésztő vágy azután kezdődött, hogy Tara a terhesség 29. hetében megszülte ikerfiait, Jacket és Noah-t. „A szülés nagyon megviselt, csak az járt a fejemben, hogy nem akarok több gyereket, viszont elképesztően vágytam a terhesség érzése után.” Miután Tarát hazaengedték a kórházból, beszélt férjével is az érzéseiről. A szintén 37 éves, kamionsofőrként dolgozó Matt nem sokkal ezután áldását adta arra, hogy Tarából hivatásos béranya legyen, és vadidegenek gyermekeit hordja ki.

Az asszony azóta három gyermeket szült, de mint mondja, már most kapcsolatban van a leendő babák szüleivel, és bízik abban, hogy az év végére ismét teherbe esik. „Addig csinálom majd, amíg a méhem bírja. A testalkatom miatt nem aggódom, az előző terhesség alatt se híztam egy kilót se, még terhességi csíkjaim se lettek. Azt hiszem, ez is annak a jele, hogy arra születtem, hogy életet adjak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik