Élet-Stílus

Rendőrök mentették meg a fulladástól a sárba ragadt kutyát

A pórul járt négylábú három napig volt a sártenger foglya. Minden bizonnyal megfullad, ha nem segítenek neki a rendőrök.

A két philedalphiai rendőrt a gazdi értesítette, miután 13 éves kedvence, Pluto már harmadik napja nem tért haza. Mint később elmondta, azért várt ilyen sokat a telefonnal, mert korábban már máskor is előfordult, hogy kedvencük egy-két napra elcsatangolt, ám eddig mindig hazajött. Ezúttal is hazajött volna, he nem ejti őt foglyul egy az esőzések és az elmúlt hetek áradásai miatt kialakult sártenger.


Képek forrása: Facebook

“Csak az orra látszott ki, amikor megtaláltuk” – mondta Mike Martin, a két rendőrtiszt egyike, aki Pluto segítségére sietett. Az ijedt és végletekig kimerult jószág akkor már napok óta próbált kiszabadulni a fogságból, csakhogy minél inkább próbálkozott, annál mélyebbre süllyedt az iszapban. Így mikor a rendőrök megérkeztek, már csak a feje látszott ki.

Amint meglátták a kutyát, Martin és társa, Mike Kushner azonnal akcióba lendült, és egy deszka segítségével hamarosan kiemelték Plutot a sárból. A mentésről videó is készült, íme:

Plutot ezután azonnal állatorvoshoz vitték, aki megállapította, az állat nagyon kimerült, ha még pár órát a sárban marad, valószínűleg nem éli túl.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik