Élet-Stílus

„Újjáépített” péniszének köszönhetően lett apa

A férfinak hétéves korában egy elszúrt műtét miatt amputálták péniszét. Évek teltek el, mire rátalált a sebészre, aki visszaadta a férfiasságát.

A 30 éves, Mississippiben élő férfi, Mike Moore a napokban került be azzal a hírekbe, hogy ő az első olyan férfi, aki egy műtétileg helyreállított pénisz segítségével lett apa. Mike Moore egyike azon keveseknek, akik súlyos sérülés, netán épp egy amputáció után visszakaphatták férfiasságukat. Mike péniszét történetesen hétéves korában amputálták, egy félresikerült operáció során: az orvosok egy szűnni nem akaró gyulladást szerettek volna megszüntetni a körülmetéléssel, csakhogy a műtét során komplikáció lépett fel, és a szakembereknek végül az egész péniszt el kellett távolítaniuk.

Képek forrása: http://www.sfgate.com/

Mike éveket töltött pszichológusnál, aki a hiányosság miatti depresszióját próbálta kezelni. Sikertelenül. A férfi képtelen volt együtt élni a tudattal, hogy egy rosszul sikerült műtét miatt egy életre megnyomorodott. Zaklatott lelkivilága ellenére szerelmes lett, és nem sokkal később feleségül is vette választottját, de nem békélt meg. Végül hosszas keresgélés után talált dr. Gordon Leere, a sebészre, aki megváltoztatta az életét. Vállalta ugyanis, hogy helyreállítja az elvesztett testrészt.

A több részből álló operációsorozat végén Mike teljesen elégedetten távozott egy minden szempontból működőképes „szerszámmal”. Igaz, a felesége időközben elhagyta, de nem bánkódott sokáig. Néhány hónappal az operációt követően Mike rátalált az igazira, a 25 éves Heatherre, akivel azonnal tervezni kezdték közös életüket, így a közös gyermeket is.

Mike és Heather sokáig próbálkoztak, mire végül megfogant kisfiúk, Memphis. „A helyreállított péniszemnek és dr. Leenek köszönhetem a családomat” – mondta később, majd hozzátette, amíg Lee doktor nem műtötte meg, képtelen volt másra gondolni. „Megszállottam kerestem a megoldást arra, hogy újra férfinek érezhessem magam. Ma már szerencsére nincs ilyesmire szükségem és élvezhetem az apaság minden csodáját.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik